Prosím počkajte...

Office Trainer

Nachádzate sa tu

Office Trainer

Stano Lacko

Po Vianociach sa nám ozvalo zopár klientov, ktorí nemali to šťastie a medzi sviatami museli pracovať. Ich otázka znela: "To akože mám cvičiť?"

Jednoduchá otázka, ktorá zaskočila aj mňa, "reku áno veď po tom vianočnom obžerstve si to naše telo zaslúži".

Následne som si však uvedomil, že to cvičenie bude asi súvisieť so SnazzyBee, nakoľko od Vianoc spúšťame našim klientom nový modul Office Trainer a nakoľko ide o darček, nedali sme to dopredu klientom (až na pár) vedieť.

Tento modul je určený hlavne pre tých užívateľov, ktorý využívajú SnazzyBee ale aj prácu za počítačom počas celého dňa. Totiž sedenie a zlé držanie tela má za následom nie len viacero civilizačných ochorení, ale aj únavu, stratu motivácie alebo kreativity. Jednoduchými fyzioterapeutickými cvikmi, ktoré Office Trainer ponúka počas práce v stanovených intervaloch, získajú užívatelia pevnejšie a zdravšie držanie tela a aj trocha rozptýlenia, ktoré občerství myseľ a môže priniesť aj trocha zábavy. Veď nie je to zábava pozerať sa ako kolega / kolegyňa naťahuje krk a tvári sa pri tom dôležito?

A nebojte sa, nemusíte si inštalovať žiadnu appku. Office Trainer je určený pre tých, ktorí sú pri počítači. Počas prihlásenia v SnazzyBee vás Office Trainer vyzve na cvičenie, ktoré môžete kľudne odložiť. A keď pôjdete na obed tak Vám dá vydýchnuť. Len mu to dajte vedieť.

Tak, hor a do práce, spočensky zodpovedne, a sem tam si zacvičiť.

PF 2017 praje celý tím SnazzyBee

Pridať komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

SNAZZY BEE - SMART BUSINESS SOLUTION

Snazzy Bee je online business management software, integrované riešenie CRM, projektového manažmentu, obchodných príležitostí, fakturáce a všetkých vašich biznis potrieb.